Murerfirmaet HH Brøbech udfører alle former for murerarbejde i østJylland

Vi arbejder i Østjylland, hovedsaligt i Hammel, Skanderborg, Ry og Århus området. Vi udfører alt ligefra renovering af badeværelser, flisearbejde, tagarbejde og facadearbejde, vi har bl.a. stor erfaring med renovering af kirker og bindingsværkshuse. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre, hvad vi kan hjælpe dig med i forhold til det murerarbejde, du skal have lavet. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud og står altid klar med råd og vejledning.

Facaderenovering

Det kan være nødvendigt at få renoveret facaden, da det danske klima kan være hårdt mod bygningens murværk. Med en facaderenovering bliver murværket igen styrket og murerarbejdet vil få det til at fremstå som nyt. 

Vi har samtidig stor erfaring med renovering af kirker og bindingsværkshuse.

Kontakt Murerfirmaet HH Brøbech

  60 64 19 99 |   hanshenrikbroebech@gmail.com

Pudsning og filtsning

Hvis murværket skal repareres kan det være en god ide at vælge pudsning eller filtsning. Det kan f.eks. være at fugerne er beskadiget eller der er skader i nogle af murstenene. Et omhyggeligt murerarbejde skaber grund for pudsning og filtsning.

Vælger pudsning eller filtsning får du med et rigtig flot resultat hvor murværket vil fremstå som nyt.


Kontakt Murerfirmaet HH Brøbech

 60 64 19 99 |  hanshenrikbroebech@gmail.com

Fliser

Hos Murerfirmaet HH Brøbech udfører vi mange forskellige former for flise- og klinkearbejde. Det kan være alt fra trappefliser til fliser i køkken, bad og bryggers. Vi kæler for detaljen, og giver dig et solidt resultat med en flot finish. Kvaliteten er altid i fokus, når du vælger Murerfirmaet HH Brøbech. 


Kontakt Murerfirmaet HH Brøbech

 60 64 19 99 |  hanshenrikbroebech@gmail.com

Leveret af